BMW M Performance Parts

 

Ontwaak het Motorsport DNA in uw BMW


Laat uw BMW M Performance Parts installeren bij Bergwerff Automotive in Gorinchem en profiteer van de uitgebreide expertise in onze werkplaats. Vele enthousiaste BMW liefhebbers vanuit het gehele land en soms (ver) daarbuiten gingen u voor. Wij adviseren u graag!

 

BMW M2 Competition M-Performance

BMW M2 Competition

Een blikvanger voor iemand die weet wat hij wil. De compromisloze atletiek van de BMW M2 Competition domineert vanuit ieder perspectief. Exclusieve Carbon BMW M Performance Parts verhogen zijn extraverte dynamiek tot het maximum. Exterieurdetails als bijvoorbeeld de BMW M Performance nierengrille, de carbon frontsplitter, de carbon achterspoiler en de BMW M Performance diffuser en uitlaat eindstukken van handgemaakt koolstofvezel zorgen voor een exclusieve motorsportlook. Benader de uitstraling van de gelimiteerde BMW M2 CS en bestel de getoonde 19" lichtmetalen M wielen V-spaak (styling 763 M). 

BMW 1-serie M Performance Opbouw

BMW 118i M Sport

De getoonde BMW F40 118i M Sport in Alpinweiss is voorzien van de volgende exclusieve accessoires: M Performance Brake kit met rood gelakte 4-pots remklauwen op de vooras, handgemaakte carbon sideskirts en een carbon uitlaat sierstuk. Het dynamische M Sport interieur is aangevuld met een Alcantara sportstuurwiel met carbon inleg en is voorzien van BMW M Performance vloermatten. 

BMW M8 M- Performance

BMW M8 Competition Cabrio

De M8 Competition is BMW's meest hardcore sofftop van dit moment. Dit specifieke exemplaar is 'auf Sonderwunsch' uitgevoerd in BMW Individual Atlantis Blue metallic en voorzien van de volgende M Performance Parts; carbon-keramische remmen, carbon motorafdekking, carbon-elementen in voorbumper, M carbon achterspoiler, dynamisch gevormde carbon buitenspiegelkappen en een eendelige carbonrand rond de uitlaatpijpen. Inclusief een optisch gemodificeerde diffusorinzet. 20 inch lichtmetalen M wielen Sterspaak (styling 813 M) Bicolor Orbit Grey mat. Interieur: carbon schakelpaddles aan het stuurwiel en M Performance vloermatten.

BMW M8 Competition M Performance

BMW M8 Competition

Deze BMW M8 Gran Coupé Competition is uitgevoerd in BMW Individual Irish Green. Het Competition Pack omvat onder andere een vermogenstoename tot 460kW / 625 PK (750 Nm), een interieurcombinatie met volleder 'Merino'/Alcantara Midrand Beige | Schwarz, zwarte veiligheidsgordels met een fijne M striping voor alle stoelen, BMW M Sport uitlaatsysteem, 20 inch lichtmetalen M wielen Sterspaak (styling 813 M) in Bicolor Jet Black, BMW Individual hoogglans Shadow Line nierengrille omlijsting, Air Breather element en uitlaatpijpen in zwart chroom en de spijlen van de nierengrille zijn hoogglans zwart. Daarnaast is de M8 Gran Coupé voorzien van het M Carbon exterieur pakket met Carbon-sierelementen in voor- en achterbumper en dynamisch gevormde buitenspiegelkappen. Bovendien siert een BMW M Carbon motorafdekking de kleppendeksels van het TwinPower Turbo 8-cilinder S63 motorblok.

BMW M Performance Parts zijn verkrijgbaar voor de BMW 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 8 Serie, X3, X4, X5, X6 en X7. De onderdelen zijn los te bestellen of in een M Performance Pack. Ga via onderstaande link naar onze webshop en vul daar uw chassisnummer in en ontdek welke M Performance Parts beschikbaar zijn voor uw BMW. Of doe alvast inspiratie op via ons M Performance archief.