Over ons

Bergwerff Automotive, aangenaam kennis te maken

Het is een grote uitdaging om onderscheidend te zijn binnen de autobranche. Dat neemt niet weg dat wij die uitdaging dan ook graag aangaan. Bergwerff Automotive is Erkend Service Partner van BMW en MINI. Dat houdt in dat wij professionele service bieden in de breedste zin van het woord en daarnaast onafhankelijk kunnen opereren. Als Gorinchems familiebedrijf heeft Bergwerff Automotive in meer dan vijftig jaar een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio en in heel Nederland. Al sinds de start van het bedrijf zijn wij gefocust op innovatie om aan de continu veranderende wensen van u als consument te voldoen.

Bergwerff Automotive is een familiebedrijf dat is opgericht in 1963 door de heer J. Bergwerff. Al meer dan 55 jaar verkopen wij met passie alle modellen van BMW en later eveneens MINI’s en elektrische BMW modellen, beter bekend als BMWi. Hierbij leveren we full service waardoor het voor de klant een groot plezier blijft in zijn of haar auto te rijden. In 2001 namen de zoons van J. Bergwerff, Dick en Piet, het familiebedrijf over. Vanaf januari 2016 werd het directieteam uitgebreid met Thijs van den Heuvel als algemeen directeur. Dit ging gepaard met de verhuizing van Bergwerff Automotive vanaf de Kleine Haarsekade naar het prachtige pand aan de Bannepoort te Gorinchem.

Het directieteam, bestaande uit Thijs van den Heuvel en Dick Bergwerff, biedt samen met het ervaren en goed opgeleide team de beste service aan gewaardeerde klanten. In de basis biedt Bergwerff Automotive service aan de merken BMW en MINI als Erkend Service Partner. Hierdoor leveren wij alleen de beste service onder het toeziend oog van BMW en MINI zelf en kunnen wij al het onderhoud en reparaties uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant en werken wij uitsluitend met originele BMW onderdelen. Het voordeel hiervan voor u is de zekerheid die wij u op deze manier kunnen bieden. Naast deze service hebben wij onze showroom vol staan met voornamelijk jong gebruikte modellen van de merken BMW en MINI. Dit zijn doorgaans modellen met een recent bouwjaar, lage kilometerstand en dat voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bemiddelen wij bij de aanschaf van een nieuwe BMW of MINI, is het bij ons mogelijk om een auto op bestelling te importeren en geven wij advies op het gebied van financiering en leasing.

Doorgaans hebben wij een zeer exclusief aanbod van BMW- en MINI-modellen in de showroom staan. Gecombineerd met onze eigen Bergwerff Garantie van 24 maanden garanderen wij u de beste service.

Onze medewerkers

Directie
Thijs

Thijs van den Heuvel

Algemeen directeur
Dick

Dick Bergwerff

Directie & Sales manager
Verkoop
Dick

Dick Bergwerff

Directie & Sales manager

Sander van der Linden

Junior verkoopadviseur
Aftersales
Foto volgt

Ronald Janssen

Aftersales Manager

Parvish Ramadhin

Serviceadviseur

Kilian Veneziani

Parts Medewerker
Ronald

Ronald Vermeulen

Service Technieker / HVE

Arian Tanger

1e Autotechnicus
Aron

Aron van Oudheusden

1e Autotechnicus
Ed

Edwin Nijhof

Autopoetser
Administratie
Jose

José Streefkerk

Administratief medewerker
Jannet

Jannet Bergwerff

Administratief medewerker
Algemeen
Will

Will Stuivenberg

Interieurverzorgster
Ed

Willemy Maasland

Junior Marketeer
Oude pand

Onze filosofie

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Elke dag zetten wij ons in om deze op een zo hoog mogelijk peil te houden.

Dat doen wij door onder andere ons businessmodel, het hierboven beschreven full service aanbod. Toch is dat alleen niet voldoende. Waar onze klanten ons ook voor benaderen, wij nemen de tijd voor hen. Of het nu gaat om de aanschaf van een auto of het kiezen van een accessoire, onze aandacht gaat op dat moment volledig uit naar u als klant.

Doordat wij de tijd nemen voor onze klanten, kunnen we precies achterhalen wat de wensen en behoeften zijn. Met die informatie gaan wij graag aan de slag om hen uiteindelijk dat te bieden, wat bij hen past. Wilt u ervaren hoe wij omgaan met klanttevredenheid? Dan nodigen wij u van harte uit om een kop koffie te komen drinken in onze prachtige showroom!

55 jaar Bergwerff

Meer dan 55 jaar Bergwerff Automotive

Al meer dan 55 jaar zetten wij ons in tot volle tevredenheid van onze klanten. Wij zijn uitgegroeid tot een sterke lokale en regionale speler.

Bergwerff richt zich op innovatie en denkt mee met de klant over de toekomst. Ondanks dat, is en blijft Bergwerff een familiebedrijf, maar wel één die een nieuw tijdperk heeft betreden.