Onderdelen & Accessoires

Onderdelen

Originele BMW & MINI onderdelen

Van uw BMW of MINI verwacht u elke dag weer topprestaties, daar zijn deze merken ook voor bedoeld. Bij vervanging kiest u daarom voor originele onderdelen om verzekerd te zijn van de beste kwaliteit.

Zo bent u er zeker van dat alles precies past en helemaal voldoet aan de hoge eisen van BMW en MINI. Bovendien blijven topkwaliteit en optimale veiligheid op deze manier altijd gewaarborgd!

Bij onderhoud en reparatie gebruiken wij als Erkend Service Partner uitsluitend originele onderdelen. Deze voldoen aan alle strenge kwaliteitsnormen. In het bijzonder als het gaat om pasvorm, duurzaamheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Zo vormen deze onderdelen altijd een perfecte match met uw auto.

Vragen over de beschikbare onderdelen en/of onderdelen direct bestellen? Neem contact op met Niels Bergwerff via parts@bergwerffbmw.nl of onderstaande knop.

Accessoires

BMW & MINI Accessoires

U kunt uw BMW of MINI tot in de puntjes personaliseren met de originele accessoires van BMW en MINI. Accessoires op het gebied van prestatieverbetering, communicatie en lifestyle, voor het exterieur en interieur.

Het aanbod is enorm. Van lichtmetalen velgen tot autopolish en van automatten tot kinderstoelen, voor originele trekhaken, fietsendragers en navigatie updates bent u hier ook aan het juiste adres. Uiteraard van hoogwaardige kwaliteit, zoals u van deze merken gewend bent. Waarmee personaliseert u uw auto? Bekijk de webshops hieronder of laat u informeren en adviseren in onze showroom.